دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۸۱- ۲۰ ژانويه ۲۰۰۳

به دنبال شکايت فرهاد نظری فرمانده حمله به خوابگاه دانشجويان

«علی افشاری»  به يک​سال حبس ديگر محکوم شد

 

«علی افشاری» از فعالان جنبش دانشجويی و عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکيم وحدت، با انتشار نامه سرگشاده​ای صدور حکم جديد در مورد خود را «حکمی سياسی و غيرعادلانه» خواند.

وی در اين نامه نوشته است: «همان​گونه که پيش​بينی می​کردم در پايان محکوميت پرونده کنفرانس برلين، به يک​سال ديگر حبس محکوم شدم، اين حکم سياسی و غيرعادلانه تاوان فعاليت​هايم در دفاع از حقوق دانشجويان مظلوم و کيان دانشگاه در جريان فاجعه کوی دانشگاه تهران است.»

افشاری در ادامه نامه خود آورده است: «متأسفانه در نهايت شگفتی در پرونده کوی دانشگاه تهران صورت مسأله عوض شد و به​جای آن که مسببان و آمران آن فاجعه دهشتناک محاکمه شوند، کسانی به زندان افکنده شدند که گناهشان افشاگری و اعتراض به هتک حرمت دانشگاه و حمله ددمنشانه به دانشجويان بود».

وی نوشته است: «فردی که در اين پرونده در جايگاه شاکی قرار گرفته و با استفاده از رانت قضايی به انتقام​جويی می​پردازد (فرهاد نظری)، بايد حداقل به واسطه قصور در وظايف و وقوع چنين رويداد تلخی در حوزه مسؤوليتش، محاکمه و مجازات می​شد. البته او بايد بداند اگر در اين مقطع به واسطه وجود عده معدودی از قضات غيرمسؤول و خائف در برابر قدرت، از دست عدالت گريخت، ولی درنهايت توان رهايی از دادگاه الهی و داوری مردمی را نخواهد داشت».

افشاری در پايان نامه تصريح کرد که «با روی گشاده و طيب خاطر از محکوميت جديد استقبال می​کند» و آن را «هزينه ناچيزی در راه آرمان​های بلند جنبش دانشجويی» می​​داند.

علی افشاری به دنبال شکايت فرمانده اسبق نيروی انتظامی عليه شورای مرکزی دفتر تحکيم وحدت در سال ۷۸، به يک​سال حبس ديگر محکوم شد که اين حکم اخيرا در شعبه ۳۶ دادگاه تجديدنظر استان تهران مورد تأييد قرار گرفته است.