پنجشنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۱ ۲۱ نوامبر ۲۰۰۲

هيات منصفه نظر داد ؛

مدير مسوول آفتاب امروز مجرم ولی مستحق تخفيف است

 

در پی ختم رسيدگی به پرونده روزنامه آفتاب امروز هيأت منصفه مطبوعات که در کليه جلسات رسيدگی دادگاه حضور داشت وارد شور شد و پس از بحث و بررسی مجموعه شکايات مطرح شده و دفاعيات مدير مسوول روزنامه آفتاب امروز و وکيل مدافع وی، نظر خود را اعلام کرد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاری دانشجويان ايران به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان تهران هيات منصفه، روزنامه آفتاب امروز را مجموعا در هشت مورد مجرم شناخت و در ساير موارد مدير مسوول روزنامه آفتاب امروز را تبرئه کرد.

هشت مورد مجرميت مديرمسوول روزنامه آفتاب امروز عبارتند از:

​۱- درباره شکايت آقای امير مصباحی شبستری از مطالب روزنامه مورخ ​۲۳/۱۰/۸۱

​۲- از بابت شکايت جمعی از شرکت کنندگان در جلسه زيارت آل ياسين که نسبت به مطالبات مندرج درشماره ​۱۷۷ مورخ ​۱۷/۱/۷۹ شکايت داشتند.

​۳- در خصوص شکايت حوزه قضايی سيستان و بلوچستان از توابع شهرستان چابهار که نسبت به مطالب مندرج در صفحه ​۹ روزنامه مورخ ​۱۶/۱۲/۷۸ شکايت داشتند.

​۴- درخصوص شکايت سازمان قضايی نيروهای مسلح در مورد مطالب مندرج در روزنامه مورخ ​۲۳/۱/۷۹ .

​۵- در خصوص مطالب مندرج در روزنامه مورخ ​۱/۲/۷۹ و شکايت مدعی​العموم.

​۶- در خصوص مطالب مندرج در شماره ​۲۵/۱۰/۷۸ .

​۷- در خصوص مطالب مندرج در شماره ​۱۶/۱۱/۷۸.

​۸- در خصوص مطالب مندرج درشماره ​۳۱/۱/۷۹ هيات منصفه.

اين گزارش در خاتمه می​افزايد: با توجه به سابقه متهم و عدم داشتن محکوميت کيفری و نيز عذرخواهی متهم از شکات، وی را مستحق تخفيف دانست.